2022. 02. 15.

Ajándékok a jegyeknek

Horoszkóp

Mivel a Valentin nap vészesen közeledik, nem árt tudni, híres asztrológusok szerint mik a legmegfelelőbb ajándékok a jegyeknek. Természetesen ez nem vonatkozik minden egyes emberre, de lehet belőle ötleteket meríteni. Ne aggódj, ha egyedül ünnepled a Valentin napot, magadat is meglepheted valamivel, vagy akár más ünnepekre is lehet tartogatni az ötleteket.

Kos: Mivel a kosokat a Mars uralja rendkívül kalandvágyó személyiségük van. Mindig nyerni akarnak és a lehető legjobbat kihozni önmagukból. Munka orientáltságuk miatt jó ajándék lehet nekik egy új, az ízlésüknek megfelelő outfit, amit munkába hordhatnak. Ezen kívül bármilyen fitnessel kapcsolatos dolog elnyerheti tetszésüket, mint például egy yoga kurzus.

Bika: A bikák uraló bolygója, a Vénusz, a szerelem és szépség bolygója. Érzékenységük miatt kedvelik a virágokat és szívesen gondoskodnak bármilyen növényről. Sok kikapcsolódásra van szükségük, amihez tökéletes egy gyógyfürdőben eltöltött nap, fürdőbomba vagy egy parfüm. Személytől függően változhat a kikapcsolódás fogalma a bikáknak, ezért más, szerintük relaxáló tevékenység is lehet a világ legjobb ajándéka.

Ikrek: Az ikrek uraló bolygója a Merkúr, ami a kommunikáció és intelligencia bolygója. Furcsán hangozhat, de szeretik a tollakat és a papírt. Éppen ezért örülnének egy személyre szabott, esetleg a nevükkel ellátott tollnak, vagy irodai eszköznek. Ezen felül szeretnek utazni és felfedezni a világot, amihez elmaradhatatlan egy jó könyv, vagy új táska.

Rák: A gondoskodó rákoknak az uraló bolygója a Hold, ami az otthon, és az azzal összeköttetésben álló dolgok égiteste. Szeretnek főzni és nagyra értékelnek bármit, ami a konyhában segíthet nekik. Családjuk rendkívül fontos nekik, ezért egy fotóalbum is megmelengetné szívüket. Híresek érzékenységükről, szóval egy vadonat új serpenyő mellé kiváló ajándék még egy tábla csoki a rosszabb napokra.

Oroszlán: A figyelem kedvelő oroszlánok bolygója a Nap, az univerzumunk középpontja. A legeslegjobb ajándék számukra egy utalvány kedvenc ruhaboltjukba, mivel imádnak vásárolni és szebbnél szebb ruhákat magukra venni az egyszerű mindennapokon is. Ha valamit túl soknak gondolsz, az nekik valószínűleg éppen tökéletes.

Szűz: A szüzek uraló bolygója is a Merkúr, vagyis a kommunikáció bolygója. A fejükben megállás nélkül kattognak a kis csavarok és össze vissza cikáznak a gondolatok, ezért szeretik a könyveket, keresztrejtvényeket és egyéb gondolkodtató dolgokat. Mivel föld jegyűek szeretik az organikus termékeket, például valamilyen szépségápolási készítményt.

Mérleg: Csak úgy, mint a bikáknak, a Mérleg bolygója is a Vénusz. A szépségükről ismert jegyek nagyra értékelnének egy csinos blúzt vagy díszítő elemet szobájukba. Szeretik a különleges, szép dolgokat, mint például egy saját kezűleg festett festmény, vagy pici fülbevaló.

Skorpió: A skorpiók titokzatosak tudnak lenni, mivel uraló bolygójuk a Plútó. A skorpió nők sok fekete és bőr dolgok hordanak, ezért egy táska vagy nadrág nagyon jó ajándék lehet nekik. Továbbá szeretnek függetlenek és erősek maradni, ami miatt egy személyre szabott ajándék, mint például egy “skorpió” feliratú nyaklánc azonnal elnyerheti tetszésüket.

Nyilas: Uraló bolygójuk a Jupiter, az optimizmus bolygója. Imádnak utazni, vagyis szükségük van egy ehhez megfelelő bőröndre vagy táskára. Ruhák közül a kényelmeseket preferálják, mint például egy nagy pulcsi vagy melegítő.

Bak: A természetesen praktikus és ambíciózus bakok uraló bolygója a Szaturnusz. Szeretik a történelmi értékű dolgokat, például egy szép bross vagy egy mélyebb jelentésű használt tárgy. Ezzel egyenlően örülnének egy múzeumi látogatásnak vagy délutáni kávézásnak.

Vízöntő: A különleges, előre gondolkodó, lázadó vízöntők bolygója az Uránusz. Szeretik a technológiát, nagyra értékelnek egy új, korszerű “kütyüt”. Érzékenyek és szükségük van az emberi társaságra, egy érdekes rendezvény megfelelő ajándék ugyan úgy, mint egy jótékonysági felajánlás a nevükben, mivel az emberek segítése vezérli őket.

Halak: Uraló bolygójuk a Neptunusz és Jupiter, ami optimistává, kreatívvá teszi őket. Szeretik a luxus dolgokat, habfürdőket, puha papucsokat és takarókat. Az érzékeny halak szintén nagyon örülnek egy verses könyvnek vagy mozi jegynek.

Mivel ez a szerelem hónapja, akármennyire ünneprontó, fel kell készülni a legrosszabbra, éppen ezért pár ásvány a szakításhoz:

  • Malachit: továbblépéshez és transzformációhoz
  • Ametiszt: egyensúlyhoz és védelemhez
  • Hópehely obszidián: negativitás feloldásához
  • Rózsakvarc: self-lovehoz
  • Kunzit: mentális sebek begyógyításához
  • Rodonit: nézőpontok belátásához és önértékeléshez