2024. 01. 22.

Farsangi focitorna a Kereskedelmi Szakközépben

Eredményesek voltak kollégiumi csapataink az eseményen.

2024.01.15-én az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában került megrendezésre a Farsangi Kupa.

A kollégiumunk fiú és lány focicsapata eredményesen szerepelt az „Egri Kereskedelmi” által megszervezett Farsangi Kupa futballtornán. Mindkét csapatunknak erős mezőnyben kellett helytállnia.  A mérkőzések jó hangulatban teltek, izgalmasak és kiegyenlítettek voltak, valamint a sportszerűség és a fair play szellemét betartva mérkőztek meg egymással a csapatok.

A fiúk egy 2-2-es döntetlennel kezdtek a Bornemissza ellen, majd a „Kossuth” ellen nyertek 5-1-re és végül az utolsó meccsen kikaptak 4-1-re a Sárváritól.

A lányok egy vereséggel kezdtek a” Kossuth” ellen (3-0), a másik mérkőzésüket pedig 3-2-re megnyerték a „Sárvári” ellen.

Így a fiúk a 3., a lányok pedig a 2. helyen végeztek.

A tornán részt vevő játékosok:

Lányok: Herczeg Bianka (csapatkapitány), Iglai Lili, Deme Anna Liza, Szelva Zsófia, Béla Tamara, Lőrincz Renáta, Linberger Laura, Ilcsik Csenge, Fritz Anna (kapus)

Fiúk: Tóth Dániel (csapatkapitány), Papp György, Nagy László, Szalmási Zsombor, Juhász Tamás, Török-Buzás Péter, Kozma Márk, Cziránku Merse (kapus)

A felkészítő és kísérő tanáruk Szigili Nándor tanár úr volt.

 

Szeretettel gratulálunk nekik az elért eredményekhez!