2022. 10. 03.

Fontos információk az okt. 4-ei nyílt nappal kapcsolatban

Kérjük, figyelmesen olvasd el!

Tisztelt érdeklődő nyolcadikos diák!

Köszönjük, hogy regisztráltál az október 4-ei nyílt napunkra.

Program:
8:10 Kapunyitás
9:05 Intézményvezetői tájékoztató
10:00 Első nyílt óra ill. tájékoztató szülőknek az Arany János Tehetséggondozó Programról (7-es terem)
10:55 Második nyílt óra
11:40 Kvíz (a DÖK szervezésében)
12:00 A kollégium megtekintése (azoknak, akik kollégisták szeretnének lenni, vagy az AJTP-be szeretnének kerülni)

A regisztráció során kértük, hogy add meg, mely tantárgyak tanóráit szeretnéd megnézni. Az igényeket összesítettük, és készítettünk egy BEOSZTÁST arról, hogy melyik két tanóra megtekintését tudjuk számodra biztosítani.

Azt, hogy melyik terem hol található, az intézményvezetői tájékoztató során fogod megtudni. Kérjük, hogy csak a fenti beosztás szerinti órákat tekintsd meg, cserére sajnos nincs lehetőség! Kérjük, hogy vegyél részt végig az órákon, ki-be járkálással ne zavard meg az óra menetét! Köszönjük előre is!

Több, mint 250 diák érdeklődik nyílt napunk iránt, ezért a tanórák csak a diákok számára nyíltak, szülőket sajnos nem áll módunkban az órákra beengedni. Ők az aulában található tagozati standoknál érdeklődhetnek a képzéseink felől, illetve ha tehetik, véradáson vehetnek részt a tornateremben (ez esetben TAJ-kártyát hozzanak magukkal).

Kérjük, hogy a nap folyamán a többfelé is elhelyezett QR-kód segítségével, okostelefonon regisztráljad jelenlétedet! Ha ez nem sikerül, kérd a tagozati standoknál diákjaink segítségét. Igazolást arról, hogy eljöttél hozzánk, helyben nem adunk ki, hanem a jelenlétüket megerősítő tanulók iskolájának csoportosan, emailben fogunk igazolást küldeni.

Ha valamiért mégsem tudsz eljönni a nyílt napunkra, vagy szeretnél más tantárgyat (esetleg más tanárt) is megnézni, figyeld honlapunkat vagy Facebook-oldalunkat, mert november 9-én ismét nyílt napot tartunk, ahová hamarosan lehet regisztrálni, és ahol ezeket bepótolhatod.

Várunk szeretettel.

Üdvözlettel:
Rázsi Botond Miklós
intézményvezető
Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium
+36 20 9739846