2022. 09. 14.

Horoszkóp

Szeptemberre

Gondolkodtál már azon, mi a kedvenc tanárod horoszkópja? Ha igen, szerencséd van, most megtudhatod legtöbbjük csillagjegyét. Emellett a hónap hátramaradó részére találsz egy kis előrejelzést is.

Mielőtt belekezdenék, mindenkinek a figyelmébe ajánlom, a jelenleg is tartó fontos eseményt, vagyis, hogy a Merkúr retrográd mozgást végez, szeptember 10-től október 2-ig, most a Mérleg jegyében. Mit is jelent ez? Jelentős változások történhetnek ebben az időszakban, ami minden jegyre másképp hat. A legjobb, ha nem hozunk a jövőnkre nézve fontos döntéseket, és csak önmagunkra koncentrálunk.

Na de térjünk vissza a fő témánkhoz:

Kos: Csatáry Nóra, Csatáry Béla, Dóczi István, Nagy Ágnes
Itt az idő, hogy beszédesebb legyél, oszd meg ötleteidet és kreatív énedet másokkal, ne félj többet beszélni és megnyílni. Iskola és munka szempontjából jól állnak a dolgok, lazíts egy kicsit. Ha szerelem után kutatsz nagy esély van rá, hogy még ebben a hónapban megleled. Ha úgy érezted az elmúlt időszakban, hogy egy helyben állsz és valami korlátoz, nézz bele mélyebben gátlásaidba és ha tudsz szabadulj meg tőlük. Hamarosan szabad leszel.

Bika: Pintér Renáta
Az elmúlt időszakban megpróbáltál tovább lépni valamin, de akadályokba ütköztél, azonban ez ne rettentsen el, jó úton jársz, csak ne ragadj le a múltban és mindig nézz előre. Ha barátaid és szeretteid által csalódások értek, ne aggódj, a következő időszakban minden javulni fog. Valaki vagy valami be fog lépni az életedbe, és pozitív hatással lesz az rá. Légy bátor, és kockáztass, most csak jó dolog sülhet ki belőle.

Ikrek: Szászné Majnár Ildikó, Vargáné Havasi Judit
A pénzügyeiddel kapcsolatban nem kell aggódnod a következő időszakban, ha döntések előtt állsz, hozd meg őket nyugodtan, pozitív kimenetele lesz rád és másokra nézve is. Nagy dolgokra vagy hivatott, próbálj ki mindent, amiben boldogságot lelsz és találd meg azt, ami a legnagyobb örömet okozza. Új barátok keresése is ajánlott, minden ki fog fizetődni, ez alkalommal olyan formában, hogy egészséged javulni fog.

Rák: Dr. Kovácsné Barta Ilona, Szabados Nicolett, Göncziné Utassy Jolán
Amikor negativitások érnek az életben nagyon fontos, hogy ne veszítsd el az eszed és megpróbáld a lehető legérettebben kezelni a helyzetet. Ez sokszor rendkívül nehéznek tűnik, de az is dicsérendő, ha már megpróbálod. Fontos átgondolni az elsődleges dolgokat az élet minden terén, hogy valóban jó sorrendben vannak-e és kicsit átrendezni őket. Minden esetben helyezd önmagadat előre és figyelj a mentális egészségedre is, csakúgy mint a fizikaira. Sokszor érezheted úgy, hogy felesleges erőfeszítéseket fektetsz mindenbe és semmi sem fizetődik ki. Ez valóban így tűnhet, de szerencsére nem így van. Néha többet kell várni, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy szeretnéd, de mindig megéri a várakozást.

Oroszlán: Barabás Zoltán, Ernyi Anikó
Elég volt a várakozásból és gondolkodásból, tegyél kisebb lépéseket minden nap, csak így érheted el céljaidat. Képes vagy elérni bármit, amit csak szeretnél, csupán hinned kell, hogy sikerülni fog. Kockázat nélkül nincs jutalom, ha túl sok időt töltesz aggódással és precíz tervezéssel elúszhat a lehetőség.

Szűz: Árvai Hilda, Barczai Tünde, Babjákné Csépe Katalin, Frigyikné Zenovitz Linda, Hornyákné Csörgő Ágnes, Nagy Gerzson
Jobban teszed, ha nyugodt tempóban éled az életednek ezen szakaszát és nem siettetsz semmit, gondold át a lehetőségeidet alaposan és azután hozz döntéseket. Kövesd a megérzéseid, ha úgy érzed mindenki ellened van, de intuíciód mást sugall, kövesd azt. De maradj nyitott mások nézeteivel szemben is és hallgasd meg őket, hátha hasznos tanáccsal látnak el.

Mérleg: Kakuk Éva, Ficzere Karolina
Nagyon fontos figyelembe venni döntéseink hatását másokra nézve, és úgy élni életünk. Maradj felelősségteljes és figyelj oda környezetedre kicsit jobban. Légy magabiztos és tegyél úgy, mintha céljaidat már elérted volna, így vonzani fogod életedbe a szerencsét és támogatást. Képzeld el és vizualizáld, ahogy eléred sikereidet, így meg fogod kapni azt a kellő önbizalmat, amivel könnyebb lesz a cél elérése. Habár ez az önbizalom átmeneti, testednek és lelkednek végtelen optimizmust ad, ami csodákra képes.

Skorpió: Bernát Zsolt, Lórántfi Csaba
A közeljövőben legyél óvatos barátaiddal, gondold át, kiben bízol meg, és inkább ne árulj el később ellened felhasználható információt. Engedd meg magadnak, hogy növekedj, próbáld ki magadat új tereken, és élj kicsit kötetlenebbül. Engedd el a múltadat, és csak a jelenre koncentrálj.

Nyilas: Rázsi Botond Miklós, Baksa Gergely, Barta-Boncz Nóra, Birinyiné Tövisháti Melinda, Horváth Tamás, Kassainé Csuti Dóra, Gönczi Sándor
Legyél spontán, ne legyenek elvárásaid magadtól. Fordítsd teljes figyelmedet a jelen pillanatban zajló eseményekre. Semmit sem veszíthetsz, de sok mindent nyerhetsz, beszélj szívedből, és oszd meg érzéseid azokkal, kik megérdemlik. Ugyanakkor légy önállóbb, és készítsd fel magad minden eshetőségre. Találd meg az egyensúlyt az ellentétek között.

Bak: Koncsos Gergely, Kis Tamara
Becsüld meg, amid van, és ne arra koncentrálj, amit vesztettél, hanem ami még előtted áll. Most arra van itt az idő, hogy megfigyelj, a megosztásé később jön el. Engedd el az aggodalmaidat és élvezz egy kis jól megérdemelt pihenést.

Vízöntő: Sillei Péterné Kotán Szilvia
Gondold át, miért is félsz a magánytól, és milyen téren limitál ez a félelem. Adj magadnak időt az érzelmeid átgondolására, és a másoktól érkező üzenetek értelmezésére. Fordulj családodhoz, ha tanácsra van szükséged, ők is segíthetnek. Oszd meg érzéseid velük őszintén, ez mindenkinek jót fog tenni.

Halak: Bernátné Drávucz Ildikó, Cs. Németh Péter, Gabanyecz Mónika, Dr. Molnárné Guba Emese, Ondecs Ferenc, Saxinger Veronika
Cselekedj gyorsan vágyaiddal kapcsolatban, élj a jelenben és csak azzal foglalkozz. Semmit nem veszíthetsz kockázat vállalással, tedd meg az első lépést, és később tisztázd a részleteket. Bízz a megérzéseidben, haladj az árral. Ne oszd meg a sikereidet a világgal, most tartsd meg magadnak, később jön el az idő a dicsekedésre.