2021. 11. 11.

Mert a Szilágyi mindig jó választás!

Riport a 9.c osztállyal

A 2021/2022. tanévet jelenléti oktatásban tudjuk folytatni, amiért hihetetlen hálásak vagyunk. Nem csak azért, mert zökkenőmentesen tudunk tanulni, hanem mert így nagyobb esélyünk van megismerni a gólyáinkat. Az alábbi interjú a 9.c osztállyal készült, hisz ők harcolták ki maguknak a legSZEGebb címet.

Milyen érzelmekkel indultatok el a gólyatáborba?
9.c: Egyáltalán nem volt stresszes, mindenki jól érezte magát, nem igazán izgultuk túl magunkat. Bár kivételek mindig vannak.

Melyik feladatot élveztétek a legjobban?
9.c: Mindegyiket szerettük; mondjuk a Dórás jelenetre való felkészülés legtöbbször röhögésbe fulladt. Kétség kívül, Attila lett a legszebb külföldi 120 centis Dóra, magyar 190+ pulcsis hajú változata.

Melyik ének lett a kedvencetek?
9.c: A bánya ablakában.

Két csoportra lettetek bontva. Így is sikerült az osztály másik felével megismerkedni?
9.c: A saját csoportunkkal sem sikerült, még most sem mindig tudjuk egymás nevét. Van egy pár név, amiből több is van az osztályban, már csak jó archoz kell őket kötni; ez néha összejön, viszont ha mégsem, akkor vannak beceneveink, vagy kitalálunk egy újat.

Milyen az osztály illetve az évfolyam?
9.c: Az osztályunk magasan a legjobb, nem csak az átlagos szint, hanem mert mindenki felett állunk. Imádunk mindenkit. A mi évfolyamunk a legjobb.

Ki a kedvenc tanárotok? Miért?
9.c: Egyénenként változik, szóval kifejezetten kedvenc nincs. Nem tanár, de a büfést nagyon szeretjük

Olyannak a Szilágyi, mint amilyennek megálmodtátok?
9.c: Összességében igen, arra nem számítottunk, hogy ennyi program lesz. Itt szinte csak jókedv van. Sem a közösség, sem az iskolai szervezés nem hagyja, hogy máshogy legyen; ez alól kivételt képeznek a nulladik matek órák, és a felelés előtti stressz.

Hogy tetszett a gólyanap?
9.c: Nagyon élveztük, kivéve a fiúk, mikor nem nyertek a fociban; de ügyesek voltak. Másoknak is adtak esélyt, mert ha a legelején bemutatják, hogy mit tudnak, később nem érne senkit meglepetés. A Just Dance-nél bőven láttak bennük potenciált, lényeg a lényeg, mindenkinek szuperül mozog a csípője.

Miért a Szilágyit választottátok?
9.c: Mert a Szilágyi mindig jó választás!