2021. 10. 15.

Müller Ferenc Kémiaverseny

7-8. osztályosoknak

Tisztelt versenyző diákok!

A Müller Ferenc Kémiaverseny első fordulós feladatlapjának linkje: Müller Ferenc Kémiaverseny

A verseny anyaga az általános iskolában tanultakra épül. A feladatlap 4 db összetett feladatot tartalmaz. A feladatsorban lesz egy gyakorlati feladat, amelyhez szükség lesz egy kis darab lilakáposztára vagy céklára, késre, vágódeszkára, kávéskanalakra, főzésre alkalmas edényre, szűrőre, 4 db üvegpohárra, ecetre, szódabikarbónára, hideg zsíroldóra.

A feladatsort a redmenta.com oktatási asszisztens felületen kell kitölteni, amelyre egyénileg kell regisztrálni (ha ez eddig még nem történt meg). A redmentás regisztráció során saját neveddel szükséges regisztrálni, a későbbi beazonosítás miatt.

A feladatsor elkészítésére 120 perc áll rendelkezésre, vagyis a kezdéstől legkésőbb 120 perc múlva a feladatot be kell nyújtani, ellenkező esetben érvénytelen. A feladatsor elkészítését legkésőbb 18:00-kor meg kell kezdeni.

Kérdés esetén a kitöltés ideje alatt lehet keresni Kakuk Éva szervezőt (kakuke@szilagyi-eger.hu), vagy Rázsi Botond Miklós intézményvezetőt (+36 20 9739846).

A második fordulóra az első forduló eredményei alapján hívjuk be a versenyzőket. Kérjük, október 18-tól folyamatosan figyeljétek honlapunkat.

Üdvözlettel:
Rázsi Botond Miklós
intézményvezető