2022. 01. 26.

Trükkök az emberek megnyerésére a horoszkópod alapján

Horoszkóp

Az emberek megnyerésének művészete egy olyan tehetség, amely sokunknak hasznára lenne. Természetesen lehetetlen, hogy mindenki kedveljen minket, de jóval könnyebbé teszi az életet, ha tudjuk, hogyan legyünk megnyerőek. Elvégre van egy határ a manipuláció és aközött, hogy tudjuk, hogyan állítsunk valakit az oldalunkra.

Kos: A jobb napjaikon a kosok az energikusságukról, bátorságukról és megállíthatatlanságukról ismertek. Amit tehetsz az emberek megnyeréséért, az az, hogy megmutatod nekik az értékeidet, de vigyázz, “Amikor rohansz oda, ahol kevesen méltattak taposni, ne lépj túl sok lábujjra”.

Bika: A bikák az összeszedettségükről, szervezettségükről és támogatásukról ismertek. A kiszámíthatóságod és stabilitásod messzire visz, mert az emberek tudják, hogy számíthatnak rád, csak ne ragadj bele annyira a saját kerékvágásodba, hogy unalmassá válj. Szóval maradj kiszámítható és stabil, de ne félj hébe-hóba felrázni a dolgokat.

Ikrek: Az összes horoszkóp közül az ikrek a legelbűvölőbbek. Eredetiek és tudják, hogy kell kommunikálni. A bájod az emberekre úgy hat, mint Csingiling tündérpora, de tartsd észben, az emberek megnyerése nem csak rólad szól. A képességed, hogy mindig részt vegyél a beszélgetésben nem akadályozza meg, hogy időnként odafigyelj a másik félre.

Rák: A rákok nagyon rá vannak hangolódva az érzelmeikre, de a gondoskodásukról, segítőkészségükről és jószívűségükről is ismertek. A gondoskodásod akkor a legnyilvánvalóbb, amikor kajáról van szó. Jó érzéked van a főzéshez, vagy a jó éttermek kiszagolásához. Csak relaxálj és ne vedd magadra, amikor az emberek nem értenek egyet a döntéseiddel vagy véleményeiddel.

Oroszlán:  Az oroszlánok a nyitott természetükről híresek. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Az emberek vonzására csak a természetes karizmádra van szükség, de ne felejtsd el, az egyensúly fontos. A személyiséged vonzereje könnyen átválthat arroganciába és elriaszthatja az embereket.

Szűz: A szüzekre jellemző a dolgosság, gyakorlatiasság, találékonyság és szellemesség. Úgy oldják meg a problémáikat, hogy mindenkit le akarnak nyűgözni, de nem szabad elfelejteni, hogy egyszer-egyszer mások is rukkolhatnak elő jó ötletekkel.

Mérleg: A mérlegek levegő jegyű társukhoz, az ikrekhez hasonlóan elbűvölőek és szerethetőek. Leveszik az embereket a lábukról azzal a képességükkel, hogy mindig tudják mit kell mondani. De figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba, mert az emberek hajlamosak elgondolkozni azon, hogy vajon tényleg ennyire kedves vagy, vagy nem őszinte forrásból fakad a nyájasságod.

Skorpió: A skorpiók az érzékiességükről és csábításukról ismertek. Az odafigyelésed miatt az emberekben azt az érzést kelted, hogy ők az egyetlenek a világodban. Amíg nem viszed túlzásba az odafigyelést, és nem vagy tolakodó, segíthet nagyon közeli kapcsolatokat kialakítani ez a tehetséged az emberekkel.

Nyilas: A nyilasok legfőbb ismertető jelei az őszinteség, merészség és bátorítás. Az embereket mindig lenyűgözi a természetes kíváncsiságuk és tudás iránti vágyuk. Az egyetlen dolog, amit nem árt észben tartanod, hogy az emberek is ugyan úgy meg szeretnének ismerni téged, mint te őket.

Bak: A bakokat könnyű megismerni törekvésükről, hűségükről és kemény munkájukról. Az első dolog, ami feltűnik az embereknek, a tekintélyesség. Az emberek automatikusan azonnal megbíznak benned. Minden terv szerint halad, amíg ez az egész nem fordul át uralkodói viselkedésbe vagy túlzott dominanciába.

Vízöntő: A vízöntők nyitott személyek, akik csak a saját dolgaikkal foglalkoznak (jó értelemben). A nyitottságod a kulcs az emberek megnyeréséhez, mivel értékeled az egyéniséget. Mindenki imádja a mókás, egyedi gondolkodásodat és a vágyadat, hogy a világot egy jobb hellyé tedd. Azonban jobban fogod élvezni az életet, ha csak javaslod, nem pedig ragaszkodsz ahhoz, hogy más emberek áttérjenek a te gondolkodásmódodra.

Halak: A halak tipikus álmodozók. Ezen felül ismertek a segítőkészségükről, bölcsességükről és nyugtató személyiségükről. A képességed, hogy mindenben meglásd a jót ugyan olyan szerethetővé tesz, mint amilyennek te látod a világot. De adj egy kis valóságot is a felfogásodhoz, hogy még több embert vonzz magadhoz.

Ásványok motivációhoz és önbizalomhoz:

  • Pirit: löketet ad az életerőnek és személyiséged fejlődésének
  • Citrin: arany fénysugár az energia növekedéséhez és motiváltsághoz
  • Lápisz Lazuli: stabilizálja a magabiztosságot, mint egy segítő kéz a vállon
  • Gránát: növeli a magabiztosságot és önmagunkba fektetett hitet
  • Karneol: a tettek köve, fokozza a kreativitást és érvényesülést
  • Tigrisszem: segíti az átlendülést saját határainkon/korlátainkon