2022. 03. 11.

Valentin napi témanap

Interjú a 10.a-val

Anna: Nehéz volt összefogni az embereket? Mindenki kivette a részét a munkából?

Lili: Nehéz volt összefogni az embereket, de a végén mindenki kivette a részét a feladatból, a jeles nap közeledtével. 

Léda: Voltak hullámvölgyek, de a végén már mindenki az élményre várt és azt szerettük volna átélni.

Gergő: A táncban is mindenki a legjobb formáját hozta, összedolgozott az osztályunk. Sokaknak voltak jó ötleteik, illetve mi, a felelősei is rengeteg munkát fektettünk bele.

Dorka: Szerencsére, akiknek feladatot adtunk a dekoráció készítésével kapcsolatban, ők is mindig együttműködtek velünk, szóval így nem volt nehéz dolga az osztálynak (a kisebb-nagyobb megingásokon kívül). Páran kifogásokat is kerestek, na de ez minden osztályban így van, nem? Nem érdekelhet mindenkit minden ugyan olyan szinten.

Anna: Honnan szereztétek az ötleteket? A tánc és a dekoráció mind saját, vagy inspirálódtatok valahonnan?

Dorka: A dekorációban anyukám segített, mint külső szemlélő. Próbáltuk a lehető legkisebb összegből kreatívan megoldani a dolgot, ezért sok díszünk készült kézzel, az osztályunk által. A Pinterest nagy segítség volt, illetve másokat is kérdeztünk, hogy milyenek voltak a régebbi témanapok. 

Lili: Igen-igen, én is rengeteg embert kérdeztem meg előtte, hogy mit szeretnének látni, illetve milyen ötleteik vannak, amik egyszerűen és olcsón megoldhatóak. Mind a dekoráció, mind a programok és a tánc ötletek tele vannak különböző stílusú ötletekkel. A szívkirály-szívkirálynő program ötletét is a felsőbb évesek sutyorogták nekem. 

Gergő: A táncban a fiúk részéhez a Magic Mike egyik jelenete adta az ötletet, mert pont azelőtt láttam a filmet, hogy megtudtam, mi lesz a témánk. Úgy gondoltam, hogy egy picivel másabb, ám ehhez a zenéhez és stílushoz nagyon passzoló koreográfiát össze tudnánk dobni, s az nagy siker lenne. Szerencsére bevállalta az osztályunk azokat, amiket Budával és Petivel kitaláltunk.

Léda: Én nem szerettem volna ráerőltetni a srácokra az általam kitalált táncot, inkább megbíztam bennük. Úgy gondolom, hogy a sok belefektetett energia megtérült, mert egészen gyorsan megtanulta mindenki a táncot és nagyon együttműködő volt mindenki. 

Anna: Melyik a szívetekhez legközelebb álló program? 

Léda: Én az éneklős feladatot vártam a legjobban, szerintem nagyon jól sikerült. Örülök neki, hogy a tanárok és a diákok is élvezték és ekkora bulit csaptunk együtt. 

Lili: Nekem a titkos lakat program tetszett a legjobban, azt vártam a legjobban már előtte is. Szerintem ez volt az a program, amit nem csak azok élveztek, akik csinálták, hanem azok is, akik nézték. 

Anna: Eredetileg is ezt a napot szerettétek volna? 

Lili: Eredetileg a sítábor miatt nem erre a napra terveztük, de az alap terv a Valentin-nap volt. 

Gergő: Szerencsére a srácok is támogatták az ötletet illetve Csatáry Nóra, az osztályfőnökünk is kivette a részét a szervezésből és mindenben támogatott minket. 

Anna: Szoktátok ünnepelni a Valentin-napot?

Léda: Igen, a macskámmal.

Lili: Igen. Az egyik kedvenc ünnepem. 

Gergő: Hát igen, én is megünnepeltem az afteren.. 

Dorka: Szóval igen, reméljük, hogy mindenkinek tetszett ez az újítás. Köszönjük Szendrei Leventének, hogy megszervezte nekünk és nektek is, hogy ennyien velünk buliztatok.

vn1