2023. 01. 11.

FELVÉTELI AZ ARANY JÁNOS TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAMRA

2023. január 20-21. (péntek-szombat)

Az Arany János Tehetséggondozó Programra pályázó diákok felvételijét 2023. január 20-án és 21-én (péntek-szombat) tartjuk.

Várjuk a tanulókat 2023. január 20-án 14 órára az iskola kollégiumába (bejárat a Vincellériskola út felől). Ezen a napon, pénteken délután a diákok az Arany János Tehetséggondozó Program beválogató tesztjét fogják megírni a gimnázium informatika termeiben. Ehhez semmiféle segédeszközt nem használhatnak. Ezt követően játékos ismerkedő, közösségi programon vesznek részt.

Szombaton délelőtt a felvételi eljárás részeként a tanulók a központi írásbelit írják meg, az arra vonatkozó szabályok ITT olvashatók.

Kérjük, hogy a tanuló hozza magával:
- személyi igazolványát és diákigazolványát
- általános iskolai bizonyítványát (vagy a hetedikes év végi jegyekről egy hitelesített másolatot)

A nyolcadikos félévi értesítőt e-mailben, szkennelve kérjük küldeni az azalea@szilagyi-eger.hu címre legkésőbb január 24-én 9.00 óráig.

Az itt tartózkodáshoz a felvételizők pizsamát és tisztálkodó szereket is hozzanak magukkal, mert a felvételi péntek 14.00 órától szombat 12.00 óráig tart. A diákok a kollégiumban szállást, pénteken uzsonnát, vacsorát, szombaton reggelit és ebédet (hidegcsomag) kapnak.

Pihenésükről, felügyeletükről mindvégig gondoskodunk.